nieuws

Vestiging speelparadijs Octo4Kids in Ommen

regios

De Marne Vastgoed en de gemeente Ommen ondertekenden op 13 november een koopovereenkomst van een kavel op de hoek Strangenweg en Haven Oost. Op deze hoek wordt het indoor speelparadijs Octo4Kids gerealiseerd.

Bij het gebouw worden circa 56 parkeerplaatsen gerealiseerd, waarvan ook bezoekers van het nieuwe verenigingsgebouw van SDG en de Tuinfluiters gebruik kunnen maken. Het havengebied in Ommen is volop in ontwikkeling, meldt de gemeente. Deze zomer begon Oude Lenferink Bouw met de bouw van de eerste woningen in Haven West. Binnenkort wordt ook gestart met het nieuwe verenigingsgebouw voor muziekvereniging SDG en vogelvereniging De Tuinfluiters. Daarmee krijgt het oude bedrijventerrein een nieuwe uitstraling. Zo wordt er voorzien in de vraag naar woningen dicht bij het centrum van Ommen en aan de behoefte aan voorziening voor recreatie, vrijetijdsbesteding en ontspanning in de gemeente.

Reageer op dit artikel