nieuws

Overbruggingshuisvesting Hogewoerd geopend

regios

Wethouder Martin Schreurs opende maandag met Karin Verdooren, directeur-bestuurder van woningcorporatie GroenWest, het appartementencomplex Hogewoerd in Woerden. Hogewoerd dient als ‘overbruggingshuisvesting’ voor bijzondere doelgroepen.

Overbruggingshuisvesting Hogewoerd geopend

De negentien tweekamer- en drie eenkamerappartementen zijn volledig ingericht en worden voor maximaal zes maanden verhuurd. De ‘overbruggingshuisvesting’ Hogewoerd is een aanvulling op het sociale woningaanbod in Woerden. De huurders moeten in een noodsituatie verkeren en tijdelijke huisvesting nodig hebben. Er wordt gedacht aan mensen die door een scheiding genoodzaakt zijn andere huisvesting te zoeken, die een te lange afstand voor woon-/werkverkeer moeten overbruggen of in een noodsituatie, zoals brand, verkeren.

Reageer op dit artikel