nieuws

Ontwikkelcombinatie 023 bouwt kliniek in Haarlem

regios

Op 20 november vierden de Stichting Sint Jacob en de ontwikkelaars van de Entree van Haarlem de start bouw van de JacobKliniek in Haarlem-Oost. De JacobKliniek wordt een complex van vijf verdiepingen en ruim 6700 m2, met eenpersoonskamers, behandelruimtes, een restaurant en een lounge.

Ontwikkelcombinatie 023 bouwt kliniek in Haarlem

Cliënten kunnen hier vanaf de zomer van 2015 terecht voor ouderenrevalidatie, conditieopbouw en algemene herstelzorg na een ziekenhuisopname. De JacobKliniek is binnen de gebiedsontwikkeling De Entree het tweede project in realisatie. Onlangs werden 32 eengezinswoningen en 21 appartementen opgeleverd in de Hoftuin. In De Entree is plaats voor zo’n 250 woningen en enkele voorzieningen.

De JacobKliniek is een ontwikkeling van Ontwikkelcombinatie 023 CV, een samenwerkingsverband tussen AM, Bouwfonds Ontwikkeling, Slokker Vastgoed en Ymere. Stichting Sint Jacob wordt na de bouw eigenaar van het pand en levert de zorg in de JacobKliniek. Het gebouw is ontworpen door de Haarlemse architecten Klous + Brandjes en de bouw is in handen van bouwbedrijf Waal uit Vlaardingen.

Reageer op dit artikel