nieuws

NSI opent flexibel service kantoor Utrecht

regios

NSI opent op 25 november een vestiging van HNK, Het Nieuwe Kantoor, in Utrecht. Het 3.100 m2 grote kantoorcomplex aan de Weg der Verenigde Naties 1 is volledig getransformeerd tot een HNK-vestiging.

NSI opent flexibel service kantoor Utrecht

Met dit concept richt NSI zich op de groeiende behoefte aan full service en flexibele concepten in de kantorenmarkt. Eerder opende NSI HNK-vestigingen in Rotterdam en Hoofddorp. Kenmerkend binnen het HNK concept is het ‘sociale hart’; een centrale ruimte op de begane grond die is ingericht als ontmoetingsplek met ruim zestig werkplekken, verschillende zitjes, lange werktafels en een open keuken. Ook bevinden zich hier de vergaderfaciliteiten en de volledig ingerichte kantoorruimtes, de ‘managed offices’. Op de bovenste etages worden de traditionele kantoorruimtes op maat verhuurd. De eerste huurders hebben reeds hun intrede gedaan.

Reageer op dit artikel