nieuws

NS levert eerste winkelcasco’s met innovatief concept op

regios

Zes casco winkelunits met het innovatieve Plug & Play-concept zijn op 4 november in station Den Haag Centraal opgeleverd. Doordat iedere winkel hetzelfde technische voorzieningenniveau heeft, kan elke winkelformule – zowel food als non-food – straks gemakkelijk ‘inpluggen’. Zo kan NS het winkelaanbod eenvoudiger aanpassen aan de wensen van de reiziger.

NS levert eerste winkelcasco’s met innovatief concept op

Den Haag Centraal is het eerste station in Nederland waar Plug & Play wordt toegepast. Het plan is om dit concept uit te rollen over de twintig grootste stations in Nederland. De inbouw van de winkelformules begint nu. Er komen in totaal 26 winkelunits, die in drie fasen worden opgeleverd. De bouw van de winkels maakt deel uit van de totale verbouwing van het station door ProRail, die in het najaar van 2014 gereed moet zijn.

Reageer op dit artikel