nieuws

Nieuwbouwproject aan de IJburglaan

regios

Medio volgend jaar begint de bouw van 34 middeldure huurwoningen aan de IJburglaan in Amsterdam. Op initiatief van JV Investment Ideas komen op kavel 28a bij de kruising met de Ruisrietstraat woningen met huurprijzen tussen de 681 en 905 euro per maand. In eerdere plannen was op deze locatie een kantoorpand bedacht.

Nieuwbouwproject aan de IJburglaan

De gemeente Amsterdam en JV Investment Ideas hebben hiervoor een optieovereenkomst getekend. Moment Architectuur heeft het voorlopig ontwerp inmiddels afgerond. Volgens de huidige planning wordt begin 2014 de vergunning aangevraagd. De bouw begint halverwege volgend jaar. De woningen worden in de zomer van 2015 opgeleverd. De woningen worden in belegging genomen door de initiatiefnemer en enkele particuliere investeerders.

Reageer op dit artikel