nieuws

Hornbach Nieuwerkerk aan den IJssel open

regios

Onder grote belangstelling is gisteren Hornbach Nieuwerkerk aan den IJssel geopend. Deze combinatie van bouwmarkt en tuincentrum heeft een oppervlakte van 20.000 m2 en een parkeerplaats voor 624 auto’s. Het is de tiende Nederlandse vestiging van de Duitse bouwmarktketen.

De nieuwe vestiging ligt aan de rand van Nieuwerkerk aan den IJssel (Laan van Avant-Garde 1), tussen de A20 en de Hoofdweg-Noord. De bouw- en tuinmarkt is afgestemd op klanten die grote projecten willen uitvoeren, zoals het verbouwen van de zolder, het renoveren van de badkamer of het aanleggen van een houten terras. Het is de tweede vestiging in Nederland (na Breda) met een drive-in voor bouwmaterialen. Doe-het-zelvers kunnen de winkel in rijden om de benodigde materialen direct in hun aanhangwagen, vrachtwagen of bestelbusje te laden.

Hornbach is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het familiebedrijf heeft een historie van ruim 135 jaar en telt meer dan 15.000 medewerkers. In Nederland bestaat het bedrijf nu zestien jaar. Hornbach won in 2013 voor de achtste keer de Retail Jaarprijs, in de categorie Beste Bouwmarkt van Nederland. Gisteren werd ook bekend dat Hornbach een grote vestiging in Duiven gaat bouwen.

Reageer op dit artikel