nieuws

EUR zoekt ontwikkelaar voor studentenhuisvesting

regios

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) en het Erasmus Medisch Centrum (EMC) zoeken via een Europese aanbestedingsprocedure een opdrachtnemer die 295 studenteneenheden in de Rotterdamse binnenstad wil bouwen, beheren en verhuren.

EUR zoekt ontwikkelaar voor studentenhuisvesting

De studentenwoningen zijn bestemd voor medewerkers en internationale studenten van de nieuwe internationale bacheloropleiding aan Erasmus University en moeten in ‘de omgeving Coolsingel en Blaak’ komen. De universiteit en het medisch centrum zoeken een opdrachtnemer die bouw, beheer en verhuur in een hand kan houden. Om de interesse te peilen, houden ze op 18 november een marktdialoog. Meer informatie is beschikbaar via de gepubliceerde tenders op www.negometrix.com.

Reageer op dit artikel