nieuws

Certitudo transformeert twee kantoren in Den Bosch

regios

Certitudo Capital heeft een kantoor aan de Boschveldweg 17 in Den Bosch gekocht. Het 6.500 m2 grote kantoor wordt getransformeerd tot 55 à 65 woningen.

Het pand staat naast Hotel Terminus en ligt vlakbij het Centraal Station. Certitudo verwacht al in december met de verhuur te kunnen beginnen.

De vastgoedonderneming meldt verder vanaf vandaag de eerste van de in totaal 54 appartementen in gebouw De Hertogh in Den Bosch op te leveren. De Hertogh is het voormalige belastingkantoor aan de Kooikersweg. Certitudo Capital kocht dit kantoor medio 2012 om dit te transformeren tot 54 huurappartementen. Inmiddels is 95 procent van de appartementen verhuurd. Certitudo wil in Den Bosch en andere steden nog meer oude kantoorpanden kopen en ombouwen naar woonfuncties.

Reageer op dit artikel