nieuws

Begin verkoop logistieke kavels Borchwerf II

regios

Op bedrijventerrein Borchwerf II begint de verkoop van nieuwe kavels van 1 tot 6 hectare. De kavels liggen direct aan het spoor en zijn verbonden met het naastgelegen emplacement Roosendaal.

Begin verkoop logistieke kavels Borchwerf II

Het bedrijventerrein Borchwerf II ligt tussen Rotterdam en Antwerpen en is goed aangesloten op internationale transportstromen. Voor meerdere van de er gevestigde buitenlandse bedrijven dienen de distributiecentra op het bedrijventerrein als uitvalsbasis naar Europa, het Midden-Oosten, Afrika en delen van Rusland (EMEAR). Er zijn kavels leverbaar tot een grootte van 12 hectare. Naast de kavels voor logistieke bedrijven is er ook een segment met kavels tot anderhalve hectare.

Eerder dit jaar werd het Europese distributiecentrum van het Amerikaanse bedrijf Forever Direct in gebruik genomen. Het dient voor de distributie naar 93 landen. Op dit moment wordt op Borchwerf II volop gebouwd aan het Facilitypoint. Dat ligt aan afslag 20 van de A17 en is vrijwel volledig verhuurd. De oplevering wordt rond de jaarwisseling verwacht. In totaal is op Borchwerf per direct nog 45 hectare aan bouwrijpe kavels beschikbaar. Ook zijn er kavels voor de bouw van kantoorvilla’s langs de A17.

Reageer op dit artikel