nieuws

Alternatief plan voor winkelcentrum De Clomp

regios

Rialto Zeist, eigenaar van winkelcentrum De Clomp in Zeist, gaat het beoogde nieuwbouwplan voor de vernieuwing van het winkelcentrum aanpassen. Reden is de huidige situatie op de vastgoedmarkt. Dat meldt de gemeente Zeist.

Alternatief plan voor winkelcentrum De Clomp

Het oorspronkelijke plan omvat volgens de website van Rialto Vastgoedontwikkeling 9.000 m2 winkelruimte, 150 appartementen, een gezondheidscentrum een sociaal-cultureel wijkcentrum, een kerkelijk centrum, een sporthal, 430 openbare parkeerplaatsen en een ondergrondse parkeergarage voor 170 private parkeerplaatsen.

De onderneming onderzoekt de komende weken alternatieven voor de vernieuwing van winkelcentrum De Clomp. De sloop van de oude sporthal is begonnen en wordt volgens plan eind februari 2014 afgerond. De gemeente Zeist betreurt het besluit van de eigenaar van het winkelcentrum ‘vanwege de urgentie van de noodzakelijke vernieuwing van het verouderde winkelcentrum’. In januari 2014 geeft Rialto meer duidelijkheid over de aanpassingen.

Reageer op dit artikel