nieuws

VolkerWessels ontwikkelt 20 woningen in Coevorden

regios

VolkerWessels Vastgoed bouwt ongeveer twintig woningen aan de westkant van Sleen. Het gemeentebestuur van Coevorden stelt aan de gemeenteraad voor om daarvoor een overeenkomst te sluiten tussen de gemeente en VolkerWessels.

VolkerWessels ontwikkelt 20 woningen in Coevorden

De twintig rij- en/of twee-onder-een-kapwoningen maken onderdeel uit het van het nieuwbouwplan dat de gemeente gaat uitgeven tussen de manege en de sportvelden. Het nieuwe woongebied wordt een mix van koopwoningen, huurwoningen en de uitgifte van kavels voor zelfbouw, afhankelijk van de vraag van de bewoners. De gemeente Coevorden wil de nieuwbouwlocatie verder vraaggericht ontwikkelen. Dat betekent dat mensen die interesse hebben in een kavel of een woning in het nieuwe plan, kunnen meepraten over de invulling ervan.

Hoewel de gemeente Coevorden door dalende inwoneraantallen flink heeft moeten schrappen in het aantal woningen dat in de komende jaren kan worden gebouwd, is er voor de kern Sleen nog steeds veel belangstelling.

Reageer op dit artikel