nieuws

SWZ bouwt 25 appartementen in Dieze-Oost

regios

Woningcorporatie SWZ heeft het startsein gegeven voor de realisering van 25 huurappartementen aan de Geert Grootestraat in de Zwolse wijk Dieze-Oost. Hegeman Bouwgroep voert het project uit.

SWZ bouwt 25 appartementen in Dieze-Oost

Na de afronding van de sloop van 21 bestaande maisonnettes ligt het terrein klaar om opnieuw bebouwd te worden. Er komen vijf bouwlagen en op iedere bouwlaag bevinden zich vijf driekamerappartementen. Alleen op de begane grond is één tweekamerappartement. De architectuur van het nieuwe appartementencomplex past bij de jaren ‘50-uitstraling van Dieze-Oost, aldus SWZ. De verwachting is dat het nieuwe complex medio april 2014 gereed is.

De huurprijzen zullen allemaal onder de huurtoeslaggrens liggen. Een groot deel van de appartementen wordt met voorrang verhuurd aan SWZ-huurders uit Dieze-Oost. De overige appartementen worden begin november via DeWoningzoeker.nl verhuurd.

Reageer op dit artikel