nieuws

Midden-Limburg investeert 25 miljoen in regio

regios

De Stuurgroep Gebiedsontwikkeling Midden Limburg (Goml) heeft het zesde en tevens laatste Meerjareninvesteringsprogramma (MIP6) vastgesteld. Het gaat om een investering van in totaal 25 miljoen euro.

Midden-Limburg investeert 25 miljoen in regio

Achttien projecten die de regionale ontwikkeling van Midden-Limburg bevorderen, krijgen financiële ondersteuning. Daaronder zijn de ontwikkeling van stationslocaties in Baexem en Haelen (600.000 euro), de versterking van het waterfront Buggenum (750.000 euro), het project Eiland in de Maas (350.000 euro), de gebiedsontwikkeling Nederweert-West (4,85 miljoen euro), de wijkontwikkeling Leuken in Weert (360.000 euro) en het waterfront in die stad (2 miljoen euro).

Reageer op dit artikel