nieuws

Javo levert centrumproject Boxmeer op

regios

Javo Projectmanagement uit Gennep heeft het Steenstraatcomplex in Boxmeer opgeleverd. Het complex omvat 28 appartementen, 1.000 m2 commerciële ruimte in de plint en een parkeerkelder voor 45 auto’s. Opdrachtgever en eigenaar is de gemeente Boxmeer zelf. Deze heeft Javo ingeschakeld als projectmanager tijdens de ontwikkeling en bouw van het complex.

Javo levert centrumproject Boxmeer op

Het complex bevindt zich in het centrum van Boxmeer. Het ontwerp is van Novares Architecten uit Arcen, Wijnen Bouwgroep uit Someren was verantwoordelijk voor de bouw. De appartementen zijn op vier na verkocht. Voor de commerciële invulling, bedoeld voor zakelijke dienstverlening, zijn gesprekken gaande met geïnteresseerde partijen.

Reageer op dit artikel