nieuws

COD voltooit transformatie kantoor Badhuisweg

regios

De transformatie van het voormalige kantoorgebouw aan de Badhuisweg in Scheveningen naar een woonvoorziening voor ouderen met dementie is gereed. Het uit 1910 daterende kantoorgebouw aan de Badhuisweg kampte jarenlang met leegstand.

COD voltooit transformatie kantoor Badhuisweg

Het pand huisvest nu 28 woonruimtes bestemd voor cliënten van stichting Martha Flora, een particuliere instelling voor mensen met dementie. Ze hebben een eigen badkamer, pantry en een woon/slaapgedeelte. Naast een gezamenlijke woonruimte en keuken zijn er verschillende recreatieve ruimtes en kantoor- en behandelkamers gekomen. Ook is de monumentale gevel volledig gerenoveerd.

Dura Vermeer Bouw Heyma voerde het project uit in opdracht van Cradle of Development (COD). De ontwikkelaar werkte hierbij samen met Stichting Martha Flora en Stichting Bronovo-Nebo.

Reageer op dit artikel