nieuws

Bedrijventerrein Hulst bouwrijp gemaakt

regios

De gemeente Hulst en ontwikkelaar Heijmans hebben het startsein gegeven voor het bouwrijp maken van fase vijf van bedrijventerrein Hogeweg 5 in Hulst. In december worden de eerste kavels bouwrijp opgeleverd aan de eerste bedrijfshuisvesters.

Bedrijventerrein Hulst bouwrijp gemaakt

De locatie tussen Antwerpen, de Kanaalzone (Gent-Terneuzen) en Rotterdam moet een ideale basis vormen voor (internationale) bedrijvigheid. Er is nu al sprake van een toenemende vraag, aldus de gemeente Hulst. Langs de noord-zuidas, grenzend aan het bestaande bedrijventerrein, verrijzen in de loop van volgend jaar de eerste bedrijven. Op Hogeweg 5 zijn kavels te koop voor het klein- en grootbedrijf, vanaf 1.000 m2. De klant kan naar eigen inzicht de oppervlakte van de kavel bepalen.

Heijmans is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het bedrijventerrein en de aanleg van de infrastructuur. Daarnaast adviseert Heijmans in samenwerking met de gemeente Hulst, Economische Impuls Zeeland en twee makelaars de kopers bij de aankoop van de kavel en de begeleiding bij het vergunningentraject.

Reageer op dit artikel