nieuws

AM en MN ontwikkelen woontoren Overhoeks

regios

Ontwikkelaar AM en vermogensbeheerder MN tekenden een overeenkomst met Projectbureau Noordwaarts van de gemeente Amsterdam voor de ontwikkeling van een woontoren op Overhoeks in Amsterdam-Noord. In het gebouw van 75 meter komen ongeveer 150 huurwoningen, grotendeels in het middensegment. A

AM en MN ontwikkelen woontoren Overhoeks

M is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en comaker BAM Woningbouw voor de realisatie. MN zal de woningen langjarig in de portefeuille van een van zijn opdrachtgevers opnemen.

Het project van AM en MN op deze locatie is een vervolg op eerdere samenwerkingen. ’Met deze aanpak heeft de klassieke rolverdeling ontwikkelaar-belegger plaatsgemaakt voor een partnerschap in een vroege fase van het ontwikkeltraject, waarmee een belangrijke basis is gelegd voor om de tender te winnen’, stelt Ronald Huikeshoven, regiodirecteur AM Noordwest.

Reageer op dit artikel