nieuws

Jumbo opent supermarkt van 6.000 m2 in Breda

regios

Jumbo Supermarkten opent op 27 maart een supermarkt met een oppervlakte van 6.000 m2 in het nieuwe Stada Stores aan de Rat Verleghstraat 4 naast het NAC-stadion in Breda. Deze Jumbo Foodmarkt biedt volgens Jumbo het grootste foodassortiment van Nederland.

Bovendien bereiden koks en andere specialisten dagelijks verse gerechten. Directeur Formule en Marketing Colette Cloosterman-van Eerd: ‘Zij laten onze klanten producten en gerechten proeven, ze adviseren hen over de bereiding en beantwoorden vragen. Klanten kunnen zich ook laten inspireren om de gerechten zelf thuis te maken. En als je geen tijd hebt om te koken, kun je de vers bereide gerechten mee naar huis nemen of ter plekke eten in het Foodmarkt Café.’

Jumbo-eigenaar Frits van Eerd gaf eerder al aan te verwachten dat de nieuwe winkel klanten uit een straal van 25 kilometer trekt. Volgens retaildeskundigen mikt de winkel op een omzet van 1 miljoen euro per week. Naast de Jumbo Food Markt komen er ook een vestiging van Blokker, Xenos, Action, Aktie Tapijt, Bakery Café, Bristol, Faunaland en Wilmo schoenen in Stada Stores. Ook Toys XL pakt op Stada Stores uit met een nieuw concept van ‘shop in shop’, waarbij Lego als een soort eigen winkel in de winkel een prominente rol inneemt. Hinke Fongers Beheer is de eigenaar van Stadionkwartier, waar de nieuwe winkels van Stada Stores onderdeel van zijn.

Reageer op dit artikel