nieuws

Zeewolde geeft grond uit van bedrijventerrein Horsterparc

regios

De gemeente Zeewolde is begonnen met de gronduitgifte op bedrijventerrein Horsterparc.

Dit bedrijventerrein, het voormalige Paardenveld, heeft een uitgeefbaar oppervlak van 29 hectare. Het bedrijventerrein bestaat uit twee delen. Een deel van het terrein (ruim 13 hectare) wordt ingericht als kantorengebied. Het andere deel (ruim 15 hectare) is gereserveerd voor bedrijven met een mix van kantoor- en bedrijfsfuncties. Bedrijven die zijn gevestigd in Zeewolde profiteren van de centrale ligging en de snelle verbindingen richting West-, Noord- en Oost-Nederland. Om de kwaliteiten die Horsterparc biedt ook op lange termijn te kunnen waarborgen, wordt op Horsterparc parkmanagement ingevoerd. Via dit parkmanagement wordt onder andere de bewegwijzering, beveiliging en het beheer en onderhoud van de openbare ruimte geregeld.    

Reageer op dit artikel