nieuws

woningen de waalhaeve nijmegen verkocht

regios

Deze week is het koopcontract getekend van het laatste appartement binnen het project De Waalhaeve in Nijmegen.

Met het tekenen van dit contract zijn alle 163 woningen en appartementen verkocht. De laatste appartementen van de tweede fase worden nog voor de bouwvak opgeleverd.Het project is de eerste grootschalige ontwikkeling van Nijmegen West en bestaat uit 163 woningen en appartementen in diverse types. Daarnaast omvat het project ongeveer 1.300 m2 commerciële ruimtes, geschikt voor bedrijven die zich richten op dienstverlening. Het project is in twee fases gerealiseerd. Voor fase 1 betekent dit een realisatie van 100 appartementen/woningen en 740 m2 commerciële ruimtes. Het restant van de woningen/appartementen en commerciële ruimtes bevindt zich in fase 2. De Waalhaeve wordt gerealiseerd in het gebied gelegen tussen de Weurtseweg en de Waalhaven. De Waalhaeve is een ontwikkeling van Heilijgers Projectontwikkeling uit Amersfoort in samenwerking met de gemeente Nijmegen. Heilijgers Bouw tekent voor de realisatie van De Waalhaeve.

Reageer op dit artikel