nieuws

Winkelcentrum Ypenburg vrijwel volledig verhuurd

regios

Winkelcentrum Ypenburg, dat in de gelijknamige Haagse nieuwbouwwijk verrijst, is inmiddels voor meer dan 90 procent verhuurd.

Ontwikkelaar RaFo, een samenwerkingsverband van Rabo Vastgoed en Foruminvest, is tevreden met dit tussentijdse resultaat.Onder de huurders bevinden zich onder meer Blokker, Kruidvat, Bruna en Etos, naast de supermarkten C-1000 en Plus. In het nieuwe centrum worden ook een bibliotheek, een kinderdagverblijf en een multifunctioneel centrum (bestaande uit een sporthal met bijhorende voorzieningen) gevestigd. Ook het stadsdeelkantoor zal in het centrumplan een plaats krijgen. De opening van de eerste winkels staat gepland voor het eerste kwartaal van 2005. De commerciële ruimten, het kinderdagverblijf en de bibliotheek zijn verworven door FGH Asset Management, een onderdeel van Rabobank.Boven de winkels realiseert RaFo in totaal 485 luxe appartementen. Amvest heeft hiervan ruim 280 appartementen aangekocht ten behoeve van haar beleggingsportefeuille. Naast de 39 sociale huurwoningen zullen de resterende woningen door RaFo als vrije sector koopwoningen worden verkocht.     

Reageer op dit artikel