nieuws

warmond verkoopt voormalig gemeentehuis

regios

De gemeente Warmond gaat middels een inschrijving haar voormalig gemeentehuis aan de Herenweg 109 verkopen.

Het gemeentehuis ligt op een kavel van ongeveer 2.700 m2. De opstallen hebben een oppervlakte van ongeveer 1.150 m2. Ook een vrijstaande woning behoort tot het te verkopen geheel. Reden voor de verkoop is de fusie van de gemeenten Voorhout, Warmond en Sassenheim, waardoor de functie van het gebouw als gemeentehuis is komen te vervallen. Het gebouw is in de huidige opzet geschikt als kantoorgebouw, maar kan onder voorwaarden ook worden herontwikkeld tot appartementencomplex of hotel. De hotelfunctie geniet vooralsnog de voorkeur. Troostwijk Makelaars O.G. zal de gemeente tijdens de verkoopprocedure begeleiden. Ook notaris de Brauw Blackstone Westbroek in Amsterdam zal bij de verkoopprocedure betrokken

Reageer op dit artikel