nieuws

Waalhaven wordt maritiem businesspark

regios

Het Gemeentelijk Havenbedrijf, Stadshavens NV en OVG Projectontwikkeling hebben een akkoord bereikt over de ontwikkeling van de Waalhaven in Rotterdam.

OVG heeft een prestigieus plan neergelegd voor de complete gebiedsontwikkeling van een maritiem businesspark. De planvorming is al in volle gang. Het project draagt de naam Dockworks en zal onder andere bestaan uit de ontwikkeling van vier kantoorgebouwen van totaal 20.000 m2, een boulevard met terrassen, ruime parkeervoorziening en een horecagelegenheid. Een aantal potentiële gebruikers heeft al interesse getoond voor het eerste pand. De uitvoering zal gefaseerd plaatsvinden en is afhankelijk van de belangstelling van mogelijke huurders. OVG verwacht begin 2005 te kunnen starten met de bouw van het eerste kantoorgebouw.    

Reageer op dit artikel