nieuws

vesteda betrekt kantoorruimte in eigen toren

regios

Vanuit de nieuwe kantoorruimte gelegen op de eerste drie verdiepingen begint Vesteda deze week de verhuur van haar nieuwste woontoren aan de Smalle Haven in Eindhoven.

De nieuwe kantoorruimte, de Woongalerie genoemd, heeft een oppervlakte van zo’n 600 m2 van waaruit de verhuur en het beheer van de Vesteda-gebouwen in Zuid-Nederland wordt aangestuurd. In het kantorengedeelte van de toren is nu nog ongeveer 100 m2 te huur. Naar verwachting opent Vesteda de toren officieel in september. De opvallende toren in de vorm van een wybertje met ronde uiteinden is 90 meter hoog. De 27 verdiepingen herbergen 44 appartementen van 134 m2 met balkon en twee penthouses van 221 m2 over twee verdiepingen, eveneens met balkon. De inpandige parkeergarage biedt plaats aan tachtig auto’s. Verder biedt de toren ruimte aan een fietsenberging, een health club, exclusief voor bewoners, en drie luxe loggerkamers. De huren variëren van 1.700 tot 3.000 euro voor de appartementen en tot 5.000 euro voor de penthouse. Het ontwerp is van Jo Coenen, terwijl inpandig elke verdieping wordt verfraaid door kunstwerken van Fons Haagmans. Volgens Martin Beukeboom, vestigingsdirecteur van Vesteda, is er veel interesse voor de nieuwe toren: ‘We hebben al enkele huurcontracten afgesloten en merken dat er veel animo bestaat voor dit product. We zijn nu druk bezig de mogelijke indelingsvarianten te bespreken.’ Aan de voet van de toren is ook nog 1776 m2 commerciële ruimte te huur in de Colonnade. Deze ruimte wordt verhuurd via DTZ Zadelhoff tegen een huurprijs van 170 euro per vierkante meter per jaar.

Reageer op dit artikel