nieuws

verkoop eerste woningen newport nesselande

regios

Ontwikkelcombinatie Newport geeft op vrijdag 8 december en zaterdag 9 december het startsein voor de verkoop van de eerste woningen en appartementen van Newport Nesselande in Rotterdam.

Newport ademt de sfeer van een heuse badplaats door de ligging aan het strand van de Zevenhuizerplas. Inspiratiebron voor het ontwerp waren steden zoals Barcelona en Kopenhagen. Newport Nesselande combineert wonen met winkelen en recreëren. In de periode tussen 2007 en 2011 worden in Newport Nesselande 464 woningen, 10.000m2 winkelruimte en een parkeergarage voor 635 auto’s gerealiseerd.Nesselande ligt ten noordoosten van Rotterdam tussen de A20 en de Zevenhuizerplas. Door de aanleg van drie parken, de verdubbeling van de Zevenhuizerplas en de komst van vele voorzieningen wordt Nesselande een hoogwaardig nieuw woon-, winkel- en verblijfsgebied met 3.000 m2 vrijetijdsvoorzieningen en watersportmogelijkheden. Newport Nesselande is een gezamenlijke ontwikkeling van AM, Multi Corporation, Lithos en Van Omme de Groot. In Nesselande verschijnen gefaseerd in totaal ruim 4.800 woningen.

Reageer op dit artikel