nieuws

vastgoedaanbod gemeente leiden online

regios

Op de site www.leiden.nl/vast

oed staat een overzicht van het vastgoedaanbod dat de gemeente op dit moment in de verkoop heeft. Het eerste object dat online wordt aangeboden is het pand Stille Rijn 11. De komende jaren gaat de gemeente een deel van haar vastgoed verkopen. Het betreft panden die de gemeente Leiden niet meer zelf nodig heeft voor ruimtelijke ontwikkelingsprojecten. Naar verwachting zal een portefeuille van ruim vijftig objecten in de komende jaren gefaseerd op de markt worden gebracht.Meer informatie is te vinden op de site door te klikken op de te koop aangeboden panden. Via een link zijn de geselecteerde makelaarskantoren te vinden die nog meer informatie kunnen verstrekken. Het gaat om DTZ Zadelhoff, De Leeuw Adviesgroep, Meeus Makelaardij en Basis Bedrijfshuisvesting.

Reageer op dit artikel