nieuws

van der vorm bouwt sporthal in delft

regios

Het plan van projectontwikkelaar Van der Vorm en Mei Architecten en Stedenbouwers is als eerste gegadigde uit de bus gekomen voor de ontwikkeling en realisatie van de locatie Sporthal Buitenhof en omgeving te Delft.

et plan bestaat uit de ontwikkeling en nieuwbouw van een sporthal met fitnesscentrum ter vervanging van de oude sporthal. Voor de ontwikkeling en realisatie van de sportaccommodatie wordt samengewerkt met Vaessen. Op de vervolgens vrijkomende locatie wordt een woningbouwplan ontwikkeld bestaande uit 51 eengezinswoningen en 54 luxe appartementen. Ter versterking van de wandvorming langs de Martinus Nijhofflaan zullen tevens commerciële ruimten en huisvesting voor starters en/of studenten worden gerealiseerd. Van der Vorm zal de komende weken met de gemeente Delft de ontwikkelingsovereenkomst verder uitwerken.

Reageer op dit artikel