nieuws

Van der Most verbouwt distributiecentrum tot evenementenhal

regios

Ondernemer Hennie van der Most gaat in Gorinchem het voormalige distributiecentrum van Hewlett-Packard ombouwen tot een evenementenhal.

Hij heeft het gebouw aangeschaft voor 10 miljoen euro. Dat heeft de bekende zakenman uit Hardenberg woensdag bekendgemaakt. Van der Most heeft al dergelijke hallen in Rijswijk en Hardenberg (zie ook de nieuwsbrief van 2 november). De meeste bekendheid verwierf hij met de aankoop van de nooit in gebruik genomen kerncentrale bij het Duitse Kalkar die hij omvormde tot familiepark Kernwasser Wunderland. Het distributiecentrum in Gorinchem omvat ruim 40.000 m2 vloeroppervlak. Van der Most wil daar beurzen en congressen organiseren. Hij verwacht er werkgelegenheid voor ongeveer 150 mensen.     

Reageer op dit artikel