nieuws

Van de Tempel Vastgoed koopt twee bedrijventerreinen

regios

Redevco Nederland heeft een perceel grond met een oppervlakte van ongeveer 15.

00 m2 aan de Albert Plesmanweg in het Rotterdamse Waalhavengebied verkocht aan Van de Tempel Vastgoed in Schiedam. Van de Tempel Vastgoed kocht daarnaast van LSI Project Investments een perceel met een oppervlakte van ongeveer 10.000 m2 aan de Kyotoweg in bedrijvenpark Rotterdam Noord-West. Aanvankelijk wilde Redevco, in samenwerking met een andere partij, op het perceel in het Waalhavengebied een telecomcentrum realiseren, maar dit plan bleek niet levensvatbaar. In een volgend concept zou Redevco Nederland samen met Van de Tempel Vastgoed een bedrijvencomplex met dubbel grondgebruik realiseren. Uiteindelijk heeft Redevco besloten zich terug te trekken en de grond te verkopen aan Van de Tempel. Van de Tempel Vastgoed wil op het perceel een eenlaags bedrijvencentrum met een oppervlakte van ongeveer 7500 m2 ontwikkelen, dat bestaat uit kantoren en bedrijfsunits in verschillende groottes. Voor de ontwikkeling van het project is een samenwerkingsverband aangegaan met CornDon Investments in Rotterdam. Als architect is KOW Architecten in Den Haag aangetrokken. Naar verwachting wordt medio 2005 met de uitvoering van het plan begonnen. BBW Makelaars Rotterdam en Ooms Makelaars verzorgen de verhuur van het bedrijfscomplex. Aan de Kyotoweg wil Van de Tempel drie bedrijfs/kantoorcomplexen realiseren. Het bedrijf is inmiddels in onderhandeling met een potentiële koper over de afname van een complex met een oppervlakte van 1150 m2 bedrijfsruimte en 350 m2 kantoorruimte. Van de Tempel verwacht in februari 2005 met de bouw van dit complex te kunnen beginnen. BBW Makelaars Rotterdam verzorgt de makelaardij van de bedrijfscomplexen aan de Kyotoweg.

Reageer op dit artikel