nieuws

troostwijk onderzoekt haagse regio

regios

Troostwijk Makelaars O.G. gaat de (her-)huisv

stingsbehoefte onder 10.000 bedrijven en instellingen in de Haagse regio in kaart brengen. De makelaar heeft daartoe een overeenkomst gesloten met de gemeente Den Haag. Het onderzoek maakt deel uit van een onderzoek in de gehele Randstad. Vorig jaar besloot de Kamer van Koophandel Haaglanden al te participeren. De onderzoeksresultaten moeten waardevolle marktgegevens opleveren, waarmee het beleid in de regio nog beter op de wensen van de gebruikers kan worden afgestemd. De onderzoeksresultaten worden naar verwachting in het najaar gepresenteerd. Dan zal Troostwijk een debat organiseren met prominente leden uit de vastgoedsector over het huidige beleid in de regio Haaglanden en de noodzakelijke veranderingen in deze markt.

Reageer op dit artikel