nieuws

top vastgoed realiseert centrumplan reeuwijk

regios

Top Vastgoed ontwikkelt het nieuwe centrumplan in Reeuwijk.

Het plan omvat 5000 m2 winkelruimte, negentig appartementen en een ondergrondse parkeergarage. Top realiseert de winkels op risico voor de huidige eigenaar, White Stone Investments (een honderd procent dochter van De Wit Beheer uit Reeuwijk). De appartementen realiseert Top eveneens op risicodragende basis voor de verkoop. Architect van het plan is Willem Jan Hagg van RPHS. Er werden al sinds 2000 door verschillende andere partijen pogingen ondernomen tot herontwikkeling van het bestaande winkelcentrum. In samenwerking met de gemeente Reeuwijk heeft Top nu een plan ontwikkeld dat voorziet in de vervanging van het bestaande winkelcentrum van ongeveer 2500 m2 door nieuwbouw. De voor de uitbreiding benodigde gronden worden door de gemeente aan Top geleverd. De begin van de bouw is voorzien voor medio 2007. Oplevering geschiedt begin 2009. Top Vastgoed, het ontwikkelingsbedrijf van Frank van Kessel en Patrick van Lammeren, heeft inmiddels een ontwikkelingsportefeuille van negen projecten. De beleggingswaarde van deze portefeuille bedraagt ruim 300 miljoen euro.

Reageer op dit artikel