nieuws

tilburg stemt in met project stappegoor

regios

Het gemeentebestuur van Tilburg heeft ingestemd met de ontwikkeling van het Stappegoorgebied.

Een consortium bestaande uit Crapts Projectontwikkelingsmaatschappij, Hopman Interheem en Rabo Vastgoed heeft grootse plannen met het gebied. De partijen voorzien er een megabioscoop van veertien zalen, 2000 m2 horecagelegenheden en 3000 m2 kantoorruimte. Nabij het Willem II stadion komt een congrescentrum met hotelfunctie van 10.000 m2 en 2000 m2 detailhandel. Ook worden in totaal 1120 woningen gerealiseerd, eengezinswoningen en appartementen. Verder is een 400 meter kunstijsbaan gepland. Tot slot wordt de huidige sporthal en klimhal vervangen door een sporthal van 11.000 m2 met daaraan gekoppeld een fitnessruimte, squashruimte, klimhal en een sportmedisch centrum. Het hele project moet in 2012 zijn opgeleverd.

Reageer op dit artikel