nieuws

tcn ontwikkelt health park in zwolle

regios

TCN Property Projects ontwikkelt een Healthpark op de Dr.

Hengeveldweg in Zwolle. Voor de realisering van het gezondheidspark, dat een oppervlakte krijgt van 15.840 m2, heeft TCN overeenstemming bereikt met het Deltion College in Zwolle voor overname van de ROC-locatie aan de Dr. Hengeveldweg. Gisteren is de koopovereenkomst getekend in Amsterdam. Het Deltion College huurt tot het najaar van 2008 het ROC-gebouw terug van TCN Property Projects om vervolgens te verhuizen naar nieuwbouw ‘Zwartewater Allee’ in Zwolle. TCN Property Projects besloot tot aankoop van het complex door de ligging naast de Isala Klinieken, de passende uitstraling en de blijvende aantrekkelijkheid van het complex. Het complex zal – door de programmalijn TCN Cares – worden herontwikkeld tot een healthpark met ruimte voor aanbieders en dienstverleners van eerste-, tweede- en derdelijns-gezondheidszorg. ICS Adviseurs in Zwolle en Meeùs Bedrijfshuisvesting in Zwolle traden op als adviseurs van het Deltion College respectievelijk TCN Property Projects. De overnameprijs is niet bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel