nieuws

tachtig nieuwe woningen in lunteren

regios

Ontwikkelaar Het Molenpark II gaat de woningbouw in de wijk De Hooge Hoek in de gemeente Lunteren realiseren.

Het college van burgemeester en wethouders stemde gisteren in met het plan om een samenwerkingsovereenkomst aan te gaan voor de realisatie van De Hooge Hoek. Het plan wordt ontwikkeld in het gebied tussen de Postweg, de Hertenlaan en de Reeënlaan. Het gaat om totaal 80 woningen waarvan een deel in een goedkopere prijsklasse welke beschikbaar komen via Woonstede. In het plan komen ook enkele vrijstaande, meerdere twee-onder-een-kap woningen en appartementen voor ouderen.Binnenkort begint de bouw van de eerste 40 woningen. Door de komst van ongeveer 30 huurwoningen krijgen ook starters uit Lunteren een kans op de woningmarkt.

Reageer op dit artikel