nieuws

swz koopt 32 appartementen in aa-landen

regios

Woningstichting SWZ heeft 32 nieuwbouwappartementen in de AA-landen in Zwolle aangekocht voor verkoop en verhuur.

Het appartementengebouw is ontwikkeld door het samenwerkingsverband van Blaissons Projecten en Kondor Wessels Projecten en ligt tussen de straten Dommel en Geleen. De bouw van de in totaal 48 appartementen is inmiddels begonnen. Het appartementengebouw heeft drie woonlagen en parkeren vindt plaats in een verdiepte afgesloten parkeergarage, hier bevinden zich ook de bergingen. Op het binnenterrein bevindt zich een groot groen binnengebied. De driekamerappartementen hebben een oppervlakte van ongeveer 100 m2. De huurprijs van de woningen zal ongeveer 600 euro per maand zijn, de verkoopprijs is vanaf 232.500 euro. De verhuur en verkoop beginnen medio april 2006, de verwachte oplevering is in april 2007.

Reageer op dit artikel