nieuws

start bedrijventerrein harnaschpolder

regios

Woensdag 13 december 2006 is door wethouder Van den Berg van de gemeente Midden-Delfland en wethouder Vuijk van de gemeente Delft, het officiële startsein gegeven voor de ontwikkeling van het bedrijventerrein HarnaschPolder, gelegen in de gemeente Midden-Delfland.

Het bedrijventerrein omvat ongeveer 50 hectare netto uitgeefbare bedrijfsgrond. In het gebied wordt een hoogwaardig bedrijventerrein ontwikkeld. Passend binnen de regelgeving wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de eisen en wensen van de eindgebruiker. Vorige week is gestart met de bouw van een hoogwaardig bedrijfsverzamelgebouw. De eerste ontwikkeling bevat in totaal 24 schakelbare units welke zowel te koop als te huur worden aangeboden. De verwachte oplevering van het bedrijfsverzamelgebouw is in augustus 2007. De begeleidend makelaars bij dit project zijn DTZ Zadelhoff en Nadorp Makelaars, beiden gevestigd in Den Haag. Initiatiefnemer van de gehele ontwikkeling is de v.o.f. Harnasch Poort; een samenwerkingsverband tussen Residentie Vastgoed Ontwikkeling te Den Haag en ABB Ontwikkeling te Sliedrecht.

Reageer op dit artikel