nieuws

sns bank huurt in de gelderse poort in arnhem

regios

SNS Bank heeft in kantoorgebouw De Poort aan de Mr.

D.U. Stikkerstraat 10 te Arnhem 1.451 m? kantoorruimte en 32 parkeerplaatsen gehuurd. Het moderne kantoorgebouw aan de inrit van het kantorenpark De Gelderse Poort is sinds de bouw ongeveer vijf jaar geleden in eigendom van Oppenheim Immobilien-Kapitalanlagegesellschaft GmbH. SNS Bank huurde reeds vanaf opleverdatum de rechterzijde van het gebouw. Na het vertrek van ABN Amro uit de linkerzijde van het gebouw huurt SNS hier drie verdiepingen voor uitbreiding. Er is een langjarige huurovereenkomst overeengekomen tegen marktconforme condities. Voor verhuur is in het object nog 1.100 m? beschikbaar. DTZ Zadelhoff trad bij deze transactie op namens verhuurder Oppenheim. Meeùs Bedrijfsmakelaars adviseerde de huurder.

Reageer op dit artikel