nieuws

Realisatie PDV-locatie Mortiere begonnen

regios

De realisatie van de Perifere Detailhandelslocatie Mortiere Huis & Zo is gisteren begonnen.

Dit nieuwe winkelgebied aan de zuidkant van Middelburg wordt opgebouwd rond het thema ‘in en om het huis’. In de eerste fase worden twee bouwmarkten gerealiseerd, elk met een oppervlakte van ongeveer 4500 m2. Rond de jaarwisseling van 2004 zullen Praxis en Karwei, die nu nog op industrieterrein Arnestein zij gevestigd, hier naartoe verhuizen. Het uiteindelijke winkeloppervlak op de PDV-locatie wordt ongeveer 40.000 m2. Mortiere Huis & Zo is gelegen aan de zuidkant van Middelburg, ten westen van de Schroeweg en dicht bij de A58. Het consortium Mortiere, een samenwerkingsverband tussen Heijmans IBC Vastgoedontwikkeling en AM Wonen, ontwikkelt in het plangebied Mortiere ook een bedrijvenpark met een oppervlakte van circa 30 hectare, een golfbaan en ongeveer 1100 woningen.

Reageer op dit artikel