nieuws

rabbijn maarsenplein den haag opgeleverd

regios

BAM Vastgoed heeft namens de Ontwikkelingscombinatie Spuimarkt CV alle commerciële units opgeleverd in het Spuimarkt deelproject Rabbijn Maarsenplein te Den Haag.

Het deelproject bestaat uit ongeveer 2.100 m2 vloeroppervlakte, waar een gevarieerde branchering is ingevuld. Zo komt er onder andere een Filipijns restaurant, een Japans restaurant, een lunchroom, een Chinees WOK restaurant, een Vietnamees restaurant, een Dimsum-restaurant en een Grand Café. Daarnaast zullen er zich een winkel in sportkleding, een winkel in taarten en bonbons en een Aziatische supermarkt gaan vestigen. Op dit moment zijn er nog slechts 2 units beschikbaar voor winkelruimte. De opening van het project staat gepland voor de zomer van 2006. Remmers Retail uit Capelle aan den IJssel en Adhoc Horecamakelaars uit Gouda traden op als verhuurders.

Reageer op dit artikel