nieuws

q-park exploitant parkeergarage hilversum

regios

Vanaf 1 mei is Q-Park de nieuwe exploitant van parkeergarage Silverpoint, aan de Schapenkamp in Hilversum.

Eigenaar van de 320 plekken tellende parkeergarage is de Euro American Investors Group. De komende maanden renoveert Q-Park de parkeergarage.Q-Park is geen onbekende in Hilversum. Naast parkeergarage Silverpoint, exploiteert het parkeerbedrijf ook parkeergarage Hilvertshof, bij het gelijknamige winkelcentrum en het P+R terrein aan de achterzijde van het NS-Station.Q-Park behoort in Europa tot de top 5 spelers van de Europese parkeerbranche, met parkeergarages in eigendom, beheer, exploitatie of een mixvorm daarvan. De laatste jaren zijn de belangen snel uitgebreid met sterke marktposities in Nederland, België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Engeland en Ierland. In Nederland is Q-Park marktleider met ruim 130 openbare parkeeraccommodaties en bijna 65.000 parkeerplaatsen in vrijwel alle belangrijke steden.

Reageer op dit artikel