nieuws

punt beheer wil kantoorvilla’s op bedrijventerrein

regios

H.A

Punt Beheer uit Heerhugowaard heeft naast industrieterrein Beveland een bouwkavel van ongeveer 23.000 m2 gekocht van R. Bos, een particuliere belegger. Het vastgoedbedrijf wil op het terrein voor ongeveer 12.000 m2 aan chique kantoorvilla’s ontwikkelen. Daarbij gaat het om veertien kantoorpanden van 300 tot 550 m2, een geschakeld hoofdgebouw van ongeveer 5.500 m2 plus een parkeergarage. De kantoorvilla’s zijn volgens Punt Beheer vooral geschikt voor advocaten- en accountantskantoren. Dergelijke chique panden zijn nu vaak gelegen in woonwijken en hebben slechte parkeergelegenheden. Onze kantoorvilla’s zullen dankzij de aansluiting op de A9 en A7 goed bereikbaar zijn en genoeg parkeerruimte hebben’, aldus directeur Punt. Momenteel bestaat het terrein nog volledig uit weiland. De gemeente Heerhugowaard heeft echter de ontwerpbouwplannen goedgekeurd. Punt Beheer verwacht volgend jaar de eerste drie panden te kunnen bouwen.

Reageer op dit artikel