nieuws

provincie wijst projecten aan voor subsidie

regios

Om bestaande bedrijventerreinen beter bereikbaar, goed ingericht en veilig te houden, heeft de provincie Noord-Holland 20 projecten aangewezen die in aanmerking komen voor een subsidie van in totaal 5,6 miljoen euro.

Het gaat om negen grote projecten die zich richten op herstructurering en innovatief ruimtegebruik en om 11 projecten gericht op onderzoek en procesmanagement. Vrijwel alle ingediende projecten in 2006 komen in aanmerking voor subsidie. De negen grote projecten zijn: Noordoosthoek Waarderpolder Haarlem; Spoorzicht te Nieuw Vennep; bedrijventerrein Hoorn ’80; bedrijventerrein De Weeren, Zwanenburg; herontwikkeling Byk-terrein; revitalisering bedrijventerreinen Molletjesveer en Assendelft-Noord; duurzaam compact bedrijventerrein in Velserbroek; herstructurering bedrijventerrein Oosterzij te Heiloo; duurzame energiemaatregelen bij de NDSM-werf te Amsterdam; herstructurering Polderweggebied te Amsterdam

Reageer op dit artikel