nieuws

project keetgracht alkmaar opgeleverd

regios

Deze maand is het nieuwbouwproject Keetgracht aan de gelijknamige gracht in Alkmaar opgeleverd.

Omdat de woningen niet mochten detoneren met het historische hart van Alkmaar, is gekozen voor historische herenhuizen met statige, klassieke gevels en een speciale Torenwoning. Het project telt 27 koopwoningen, 500 m2 commerciële ruimte plus een afgesloten parkeerdek met 27 plaatsen. De woningprijzen, inclusief parkeerplaats, liggen tussen de 275.000 en 400.000 euro. De commerciële ruimte is voor een onbekende prijs verkocht aan een eveneens onbekende particuliere belegger. De totale investering van het project Keetgracht wordt grofweg geschat op 4 miljoen euro.Keetgracht is ontwikkeld door Proper-Stok Groep uit Rotterdam, in opdracht van de gemeente Alkmaar. Architectenbureau Nord uit Den Haag tekende voor het ontwerp, de bouw kwam voor rekening van VBK Schagen.

Reageer op dit artikel