nieuws

Plan World Guitar Center nadert voltooiing

regios

De plannen voor een World Guitar Center in ‘het westen van het land’, vermoedelijk in de Haarlemmermeer, zijn in een vergevorderd stadium.

Dat zei directeur Cor Mul, directeur van Mul Projectontwikkeling in Amsterdam maandag in een interview met Vastgoedmarkt.Het World Guitar Center moet op een oppervlakte van 15.000 m2 onder meer een theatercafé, gitaarwinkels en een hotel met 42 kamers herbergen. ‘Voor het hotel zijn we in gesprek met een paar grote ketens’, zegt Mul. Namen wil hij niet noemen. Mul tracht met enkele partners lokale overheden enthousiast te maken om het World Guitar Center, dat alles op het gebied van gitaren moet bieden, binnen de gemeentegrenzen te vestigen. In januari 2005 hoopt hij met een definitief plan voor het project te komen. Het World Guitar Center vergt een investering van 25 tot 30 miljoen euro.     

Reageer op dit artikel