nieuws

plan voor 72 parkwoningen in ijsselmonde

regios

Johan Matser Projectontwikkeling uit Hilversum heeft plannen ontwikkeld voor de bouw van 72 parkwoningen in de Rotterdamse wijk IJsselmonde.

Hoewel Johan Matser het plan Walden in opdracht van de gemeente Rotterdam heeft gemaakt, kan de projectontwikkelaar het project nog niet uitvoeren. Gemeente en deelgemeente zijn het namelijk nog niet eens over wie gaat opdraaien voor de noodzakelijke parkrenovatie.De prijs van de koopwoningen komt bij 60 procent van de woningen te liggen onder 300.000 euro, de overige woningen zullen rond de vier ton gaan kosten. Ook komen er vier parkeergarages op vier aarden heuvels in het park. De woningen met terras zullen tussen de heuvels worden gesitueerd. De projectontwikkelaar vindt het te vroeg om de voorziene totale investering naar buiten te brengen. ‘Eerst moeten de overheden het maar eens worden’, aldus een woordvoerder.

Reageer op dit artikel