nieuws

peijs positief over gebiedsvisie werkstad a4

regios

Begin deze week is het concept Integrale gebiedsvisie Werkstad A4 aangeboden aan minister Karla Peijs van Verkeer en Waterstaat.

De Integrale gebiedsvisie Werkstad A4 is het antwoord op het vorig jaar gepresenteerde Manifest Werkstad A4. In dit Manifest riepen marktpartijen, waaronder Air Cargo Nederland, Bloemenveiling Aalsmeer en KLM op tot samenwerking tussen de publieke en private sector om te komen tot noodzakelijke versterking van het logistieke cluster in de Schipholregio. De Integrale gebiedsvisie Werkstad A4 wordt op korte termijn voorgelegd aan Gedeputeerde en Provinciale Staten van Noord-Holland en de gemeenteraad van Haarlemmermeer. Andere betrokken partijen zijn Schiphol Group, AM en Schiphol Area Development Company (SADC).

Reageer op dit artikel