nieuws

partijen tekenen overeenkomst de slinger zaanstad

regios

Op de locatie De Slinger aan het Ebbehout in Zaanstad komen ruim 350 woningen in diverse prijsklassen, ongeveer 440 parkeerplaatsen in een gebouwde parkeervoorziening en 2000 m2 extra voorzieningen en commerciële functies.

De gemeente Zaanstad, Parteon, Van der Gragt Beheer en Van Herk Groep hebben de intentieovereenkomst getekend voor de ontwikkeling van De Slinger. De gemeente Zaanstad heeft met het plan Inverdan de ambitie om het stationsgebied en het centrum te herstructureren. De Slinger maakt onderdeel uit van deze herstructureringsplannen en moet in een van de eerste deelontwikkelingen in uitvoering worden genomen. HD Projectrealisatie is als gedelegeerd ontwikkelaar namens Van Herk Groep bij het project betrokken.

Reageer op dit artikel