nieuws

Papendrecht en Next Real Estate eens over winkelcentrum De Meent

regios

De gemeente en projectontwikkelaar Next Real Estate hebben de onderhandelingen over het nieuwe winkelcentrum De Meent afgerond.

Het nieuwe winkelcentrum zal bestaan uit een parkeergarage met 560 parkeerplaatsen. Op de parkeergarage komen twee winkellagen met in totaal ruim 19.000 m2 winkeloppervlak. Boven de winkels komen 140 appartementen en twee bedrijfsunits. Het plan voorziet in zowel koop- als huurappartementen. De woningen worden in februari 2005 op de markt gebracht. In vergelijking met de oorspronkelijke plannen worden er veertig parkeerplaatsen en 25 woningen meer gerealiseerd, terwijl het winkeloppervlak met ongeveer 1000 m2 is teruggebracht. De gemeenteraad beslist op 2 december over het plan. Naar verwachting begint begin 2006 de bouw van De Meent, dat in 2007 zal worden opgeleverd.     

Reageer op dit artikel