nieuws

Overeenkomst Health Park Utrecht ondertekend

regios

Maandag 11 december ondertekenden TCN Property Projects en de nieuwe fusiecombinatie Achmea Vastgoed/ Interpolis Vastgoed een samenwerkingsovereenkomst voor de ontwikkeling van Health Park Utrecht in Leidsche Rijn.

De ontwikkelaar en beleggers slaan met deze samenwerking de handen ineen om met Health Park Utrecht een innovatie in de Nederlandse zorg te realiseren. In juli van dit jaar werd al bekend dat TCN Property Projects en Simed Health Care Group in Utrecht een gezondheidspark van 30 hectare gaan ontwikkelen. Rond 2010 moet het project zijn afgerond. Eikpunt van het project nabij station Leidsche Rijn en de A2 is ziekenhuis Mesos. Hiertegenover verrijst een complex waarin tot 75 klinieken, bedrijven en organisaties rond gezondheidszorg onderdak krijgen. Het gaat dan om een medicijngroothandel, een zorghotel, (cosmetische) privé-klinieken en zelfstandige behandelcentra, fysiotherapeut, arbeidsreïntegratiebedrijf en een zonnebankcentrum.

Reageer op dit artikel